Klantenservice

Bestelling
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en krijgt u automatisch een orderbevestiging per email. Deze email bevat een overzicht van de bestelde artikelen, het afleveradres en de gegevens over de betaling. Heeft u binnen 24 uur geen mailtje ontvangen, dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan contact op via info@meisjesparadijs.nl. Bestellingen kunnen door MeisjesParadijs, zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd. Houdt u er rekening mee dat de verzendtermijn in gaat, op het moment dat u betaald heeft. Wilt u uw bestelling annuleren? Stuur dan een mail naar info@meisjesparadijs.nl onder vermelding van annulering en uw ordernummer. 
 
Betaling
U kunt u bestelling betalen middels vooraf overmaken of Ideal (u wordt hiervoor doorgestuurd naar de Sisow website). Na uw bestelling krijgt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en de betaalgegevens. Zodra het bedrag bijgeschreven is, is de bestelling definitief en ontvangt u een betalingsbevestiging. Indien MeisjesParadijs binnen 3 werkdagen geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een betalingsherinnering. Mocht daarna binnen 3 werkdagen geen betaling bij ons binnen zijn gekomen, dan annuleren wij uw bestelling. 
  
Levering
Uw bestelling wordt uiterlijk binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden mits deze op voorraad is. Anders zal dit op de website vermeld staan of, bij uitzondering, via mail worden doorgegeven. We verzenden de bestellingen dmv een (brievenbus)pakketje, u ontvangt in de verzendbevestiging een link met de track- en tracecode waarmee u de bestelling eenvoudig kunt volgen. 

We werken met PostNL en levering vindt in 98% van de gevallen de volgende dag plaats (leveringen naar België uitgezonderd), maar heel soms duurt het wat langer. We vragen u om in die gevallen enkele dagen geduld te hebben.

Let op, wij zijn niet aansprakelijk als het pakket verkeerd wordt afgeleverd of retour komt als u een verkeerde postcode, straatnaam of huisnummer heeft opgegeven bij uw bestelling. Controleer dit dus goed als uw een bestelling plaatst! Extra gemaakte kosten (bv voor nieuwe verzending) nemen wij niet voor onze rekening en berekenen we door aan de klant. 

Wij zijn tevens niet verantwoordelijk voor vermissing als de bestelling is bezorgd of uitgereikt op een adres waar meerdere personen het pakket kunnen aannemen, bv bij bedrijven, instellingen, studentenhuizen, e.d. Wij vragen u hier rekening mee te houden bij het kiezen van het afleveradres. 

Retourneren of ruilen
U vindt alle informatie over retourneren onder het kopje 'Retourneren'.
 
Garantie
U vindt alle informatie over de garantie onder het kopje 'Garantie'. 

Wasvoorschriften
MeisjesParadijs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verkeerd wassen van de kleding. Wij adviseren alle kleding en items handmatig te wassen. Alle kleding binnenstebuiten wassen en strijken.
Wasdrogers en chemische reiniging zijn niet aan te bevelen. Kleding met buttons erop vooraf even verwijderen.
 
Copyright
Niets uit deze webshop mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreidt worden zonder schriftelijke toestemming van MeisjesParadijs.

© 2015 - 2022 MeisjesParadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel