Retourneren

Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de bestelling of wilt ruilen voor een andere maat dient u dit zsm doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons te melden via de mail: info@meisjesparadijs.nl. Let op: als de retour niet binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen bij ons binnen is, nemen we de retour niet meer in behandeling.

U kunt het retourformulier hier downloaden. Binnen 7 dagen het retour te zenden artikel voldoende gefrankeerd en met het retourformulier volledig ingevuld en bijgesloten aan aans retour te sturen. Deze retourkosten zijn voor uw eigen rekening evenals het risico van verzending. 

Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn, dus ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte kaartjes, labels en stickers en netjes ingepakt in de originele plastic verpakking! Bij binnenkomst van de retour wordt dit zeer goed gecontroleerd. Indien het artikel niet in de originele staat is of als we vermoeden dat het artikel is gebruikt, wordt er geen geld teruggegeven! Datzelfde geldt als het artikel beschadigd bij ons binnen komt. Mocht u het artikel in deze gevallen terug willen, dan wordt het artikel pas opgestuurd nadat u zelf de verzendkosten hiervoor aan ons heeft voldaan. Met de ondertekening van het retourformulier, verklaart u hiermee akkoord te gaan.

Verzending: Mocht het voorkomen dat het retourpakket onverhoopt niet bij Meisjesparadijs arriveert, dan is de koper als afzender van het pakket daar aansprakelijk voor. Zorg er daarom voor dat het pakket met een Handtekening voor Ontvangst retour komt. Dit voorkomt namelijk discussies tussen ons, PostNL en jou als consument.

Indien het artikel zoals hierboven beschreven bij ons binnenkomt, ontvangt u van ons het aankoopbedrag van het artikel binnen 14 dagen terug op uw IBAN, het enige wat MeisjesParadijs in rekening brengt zijn de gemaakte verzendkosten. Bij bestellingen boven de 65 euro (75 euro voor Belgie) worden geen verzendkosten in rekening gebracht, maar als door de retourzending uw totale orderwaarde beneden de 65 euro (75 euro Belgie) komt, zullen we deze alsnog in rekening brengen. We brengen dit in mindering van het bedrag wat u van ons retour krijgt. 

Ruilen

Indien u het geretourneerde artikel wilt ruilen voor een andere artikel (bijvoorbeeld een andere maat) dan kunt u eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Uw nieuwe bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk naar u verzonden. U kunt het 'verkeerde artikel' dan naar ons retourneren (zie de tekst hierboven voor nadere uitleg). 

 

© 2015 - 2022 MeisjesParadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel