Garantie

We doen er alles aan om het te voorkomen, maar soms zit er een foutje in een kledingstuk of hebben wij u een verkeerd artikel geleverd. We betreuren het heel erg als dit bij uw bestelling is gebeurt. 

Verkeerde levering 
Bij een verkeerde levering bieden wij u de mogelijkheid om de artikelen met korting te behouden. Mocht u dit niet willen dan kunt u de artikelen uiteraard naar ons retour zenden. Wij vergoeden u de verzendkosten op basis van de goedkoopste manier van verzenden en sturen u het juiste artikel alsnog toe. Indien het artikel is uitverkocht, mag u een ander (vergelijkbaar) artikel uitzoeken of geven we u het aankoopbedrag terug. 

Productiefouten
Wij pakken de bestellingen zelf in en doen dit met zorg. Tijdens het verpakken controleren wij altijd alle artikelen, hierdoor worden eventuele productiefouten onderschept. Toch kan het af en toe voorkomen dat wij iets niet hebben gezien, doordat het bijvoorbeeld op een onopvallende plaats zit of het gebrek zo klein is dat het niet direct opvalt.

Het is daarom belangrijk dat u de artikelen direct na ontvangst controleert. Wanneer er sprake is van een gaatje, naadje los o.i.d. dan dient u dit binnen 3 dagen na ontvanst bij ons te melden. U kunt het doorgeven via meisjesparadijs@gmail.com, wij vragen u voor de duidelijkheid om foto's bij te voegen. Het is belangrijk dat u het desbetreffende artikel niet in gebruik neemt of heeft genomen, omdat de schade dan ook kan zijn ontstaan door het gebruiken van het artikel. In dat geval is er sprake van gebruikersschade en deze is uitgezonderd van de garantie (zie hieronder). Dit geldt ook voor schademeldingen na 3 dagen na ontvangst van het artikel, omdat het dan logisch is dat het artikel in gebruik is genomen en de schade daardoor is ontstaan. 

Indien u melding bij ons heeft gedaan van een productiefout, zullen we de schade beoordelen. Bij een productiefout zal een losse rand, naad of tule 'netjes'  recht losgeraakt zijn, dus niet met rafels, slierten stof of losse draden eraan. Ook zal een sticknaad een relatief klein stukje los/open zijn en zeker niet meerdere centimeters. Dan is er vrijwel altijd aan de rand/naad getrokken of is het uitgescheurd door beweging tijdens gebruik. Bij melding van de schade zullen wij altijd beoordelen hoe de naden of schade eruit ziet en of er daadwerkelijk sprake is van een productiefout of gebruikersschade. In dat laatste geval is er geen sprake van garantie. We hopen op uw begrip. 

Gebruikersschade is uitgezonderd van garantie 
Meisjes spelen, klimmen, klauteren, morsen eten, en dansen rondjes door de kamer. We kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gesteld voor gaatjes, losse/uitgescheurde naadjes, vlekken, kapotte ritsen etc. nadat uw meisje het artikel in gebruik heeft genomen. Dit benoemen wij als gebruikersschade en wordt door ons uitgezonderd van de garantie. De uitzondering op garantie geldt ook voor gewassen kleding. 

Met name de verkleedkleding van Frozen (Elsa en Anna jurkjes) zijn kwetsbaarder dan gewone kleding. De jurkjes zijn gemaakt van delicate stoffen die tijdens het gebruik kunnen beschadigen en snel kunnen scheuren. Zo dient het aan- en uittrekken voorzichtig te gebeuren, liefst met hulp van een volwassene. Doordat een aantal jurkjes een lange sleep heeft kan het ook voorkomen dat het meisje op de sleep stapt en de jurk daardoor scheurt. Juist in een verkleedjurkje waarin de fantasie de vrije loop neemt, kunnen dergelijk ongelukjes snel gebeuren. Een relatief duur(der) artikel betekent niet dat het daar allemaal tegen bestand dient te zijn en per definitie steviger is of langer meegaat. De prijs van het artikel wordt bepaald door het merk, de exclusiviteit van het artikel, de gebruikte stoffen/materialen, eventuele importkosten etc. 

Bij een productiefout zal een losse rand, naad of tule 'netjes' recht losgeraakt zijn, dus niet met rafels, slierten stof of losse draden eraan. Ook zal een stiknaad een relatief klein stukje los/open zijn en zeker niet meerdere centimeters. Dan is er vrijwel altijd aan de rand/naad getrokken of is het uitgescheurd door beweging tijdens gebruik. Bij melding van de schade zullen wij altijd beoordelen hoe de naden of schade eruit ziet en of er daadwerkelijk sprake is van een productiefout of gebruikersschade. In dat laatste geval is er geen sprake van garantie. We hopen op uw begrip. 

© 2015 - 2022 MeisjesParadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel